Corona

Veilig samen uit naar Park Tivoli

Update 14 september 2021

Op dit moment bekijken wij hoe de maatregelen die zijn aangekondigd in de persconferentie d.d. 14 september toegepast dienen te worden op Amusementspark Tivoli. Zodra wij hier meer duidelijkheid over hebben dan zullen wij deze pagina actualiseren. Onderstaande maatregelen gelden in ieder geval tot en met 24 september 2021.

In het kader van het coronavirus werkt Amusementspark Tivoli in seizoen 2021 met een beperkte capaciteit. Om je bezoek veilig te laten verlopen vragen wij je aandacht voor nieuwe maatregelen, richtlijnen en belangrijke informatie. Bij het niet naleven van onderstaande maatregelen kunnen onze medewerkers je de toegang tot het park ontzeggen. 

Wil jij weten wat je kunt verwachten tijdens je bezoek aan Park Tivoli en hoe je op een veilige manier lekker kunt genieten van alle attracties? Tiffi & Toffi laten het je graag zien!

Pijl rechts

Handig om te weten...

"Klik op de button voor meer uitleg"

Icoon-online-reserveren

Het kopen van een online ticket op datum op onze website is verplicht aangezien we een lager aantal gasten per dag mogen toelaten. Abonnementhouders dienen hun bezoek ook te reserveren om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Er kan niet telefonisch of via mail worden gereserveerd.

Icoon-familie

Bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers. Bezoek het pretpark alleen of met je eigen huishouden. Op het park zijn 1,5 meter markeringen aangebracht. Het is niet mogelijk de wachtrij van een attractie te verlaten i.v.m. de 1,5 meter afstand tot andere gasten. Laat te allen tijde één heel vak vrij tussen jou en het gezin voor je.

Icoon-attractie

Het kopen van een online ticket op datum op onze website is verplicht aangezien we een lager aantal gasten per dag mogen toelaten. Abonnementhouders dienen hun bezoek ook te reserveren om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Er kan niet telefonisch of via mail worden gereserveerd.

Icoon-desinfectiepunten

Op het park vind je diverse desinfectiepunten. Wij willen je vragen om – vóór het gebruik van attracties – je handen te desinfecteren. Tip: neem je eigen desinfectiemiddel mee

Icoon-aanwijzingen-personeel

Bij het niet naleven van de maatregelen en aanwijzingen kunnen onze medewerkers je de toegang tot het park ontzeggen.

Icoon-contactloos-betalen

We willen je vriendelijk verzoeken om zoveel mogelijk alleen met pin / contactloos te betalen. 

Veelgestelde (corona)vragen

Er zijn protocollen opgesteld die de maatregelen duidelijk maken en die maatregelen zijn getest om een hygiënisch en verantwoord 1,5 meter bezoek te garanderen. Veiligheid was altijd al, en is ook nu, de kern-kwaliteit van ons pretpark. Naast deze protocollen zullen we gaan werken met een lagere capaciteit (minder gasten op het park) en zal vooraf online reserveren en betalen voor iedereen noodzakelijk zijn om teleurstellingen aan de poort te voorkomen. Denk verder aan vastgestelde looproutes, 1,5 meter vlakken in wachtrijen, geen entertainment, minder capaciteit in attracties en extra hygiëne maatregelen. 

Het restaurant is momenteel met name op drukke dagen geopend. Op de dagen dat het restaurant gesloten is, zal in elk geval de Smulhoek geopend zijn.

In het midden van het park vind je de Smulhoek voor o.a. frisdranken, chips, churros, broodjes bratwurst, koeken en verpakt ijs. Ook staan er bij de smulhoek twee DE-espressomachines voor een lekker kopje koffie of thee. 

Daarnaast kun je lekkere suikerspinnen, verse popcorn, slush en allerlei snoepjes kopen. 

Momenteel is het alleen mogelijk om online tickets voor het pretpark te bestellen. We hanteren een maximaal aantal bezoekers per dag in verband met de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. Daarom vragen wij ALLE bezoekers (ook abonnementhouders en bezoekers met kortingsbonnen / vrijkaarten) voorafgaand aan hun bezoek een dagdeel te reserveren. Je hebt voor je bezoek aan ons park keuze uit 2 dagdelen (ochtend van 09.30 tot 12.30 uur of middag van 13.00 tot 17.00 uur). De toegang is alleen geldig voor het gekozen dagdeel. Tussen 12.30 en 13.00 uur zijn zowel pretpark als horecagesloten in verband met de hygiënemaatregelen. 

Je kunt je schoolreis, kinderfeestje of groepsuitje kosteloos wijzigen of annuleren. Stuur hiervoor een bericht naar sales@parktivoli.nl onder vermelding van je naam en datum van de boeking.

Stuur dan een mail met je vraag naar sales@parktivoli.nl. Wij doen ons best om de vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.